Over ons

Ray Aquatics is producent van hoge kwaliteit voeding voor de aquaristiek. Een nieuw bedrijf dat producten ontwikkeld en uitvoerig laat testen door kwekers en vakspecialisten en pas na volle tevredenheid in productie neemt. Na 15 jaar expertise bij de grootste visvoerproducent van Nederland komt Ray Aquatics nu met nieuwe producten die zich van de rest onderscheiden in voedingswaarde, kwaliteit, uitstraling en prijs.

De met zorg samengestelde voeding van Ray Aquatics bevat alle elementen die uw vissen, schildpadden of roggen nodig hebben voor een goede groei en spijsvertering. Naast de juiste koolhydraten, eiwitten, vitaminen en mineralen bevatten de voeding goede bacteriën die de strijd aangaan met ziekmakende bacteriën en parasieten. De bacteriën zorgen tevens voor een verbeterde vertering van het voedsel en een kristalhelder aquarium. Door de zeer fijne maling heeft het voedsel een zeer goede binding zonder dat daarbij gebruik wordt gemaakt van gelatine. Uw vissen krijgen dus 100% voeding. De voedingen van Ray Aquatics zijn eenvoudig te combineren met de reeds bestaande producten op de markt.

Naast eigen voedingen produceert Ray Aquatics ook voedingen voor Discusfood Germany, Biotopica Spain en KLDF France - Malaysia.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3